Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noord Hollandse Modelspoordagen

29 februari 2020 van 10:00 - 1 maart 2020 van 17:00

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2020 alweer voor de tiende keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo’s en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten en gaat in 2020 plaatsvinden op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Deelnemers in 2020  zijn o.a. SwissTrack en Oma Els en Opa Bert met het blauwe lokomotiefje bekend van de tv waarvan we de naam niet mogen noemen. Rob Mooij toont zijn nieuwste creaties en Peter de Goede  laat zijn puur Hollandse modelhuisjes zien die volledig van karton gemaakt zijn. Tevens zijn we weer bezig met het voorbereiden van een aantal lezingen. Modelbanen komen er o.a. van de Omroep Modelspoor Club.

We hebben  geconstateerd dat parkeren rond de school langzaam een probleem is geworden door het grote aantal bezoekers. Op P&R Transferium Bergermeer, schuin tegenover de school, kunt u in het weekend van de NHMD gratis parkeren. Ook op bedrijventerrein West Vleugel is voldoende parkeergelegenheid.

Vanaf station Alkmaar bereikt u de school met buslijn 165 van Connexxion

Gegevens

Begin:
29 februari 2020 van 10:00
Einde:
1 maart 2020 van 17:00
Site:
http://www.noordhollandsemodelspoordagen.nl/